• Romana
  • English
  • Spanish
  • Italian
  • French
  • German


Rezervări - NON STOP

Termene si conditii

Termene si Conditii de Inchiriere/Rezervari Online
Informatiile prezentate mai jos reprezinta un rezumat al termenilor si conditiilor de inchirieri masini prin Blue Car Solution SRL.

Rezervari online
Dupa efectuarea rezervarii online, clientul primeste confirmarea prin e-mail cu o rezervare provizorie.
Este obligatorie confirmarea rezervarii – prin reply la e-mail sau telefon (din partea Blu Car)
Rezervarile vor fi confirmate doar pentru o clasa auto, nu pentru un anumit tip/model de masina. Este posibil ca unele clase auto sa nu fie disponibile la anumite birouri de inchiriere Blue Car Solution SRL.

Modificarea rezervarii
Pretul afisat pe web-site se refera la detaliile specifice privind locatia de inchiriere/clasa auto, data/ora, echipamente optionale, taxe aditionale selectate in rezervare. Odata confirmata, modificari ulterioare aduse rezervarii dumneavoastra pot afecta pretul si/sau disponibilitatea vehiculului. Daca este necesar sa modificati sau sa anulati rezervarea, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa office@blucar.ro in care sa specificati numarul rezervarii.

Varsta si permisul de conducere
Pentru a inchiria un autoturism de la Blue Car Solution SRL, varsta minima obligatorie este de 18 ani.
Persoanele care inchiriaza, cat si soferii suplimentari, trebuie sa detina un permis de conducere national si/sau international valabil (obligatoriu permis international pentru permisele de conducere emise in tari cu alta scriere decat in alfabetul Latin si pentru cele emise de catre tari unde se conduce cu volan pe dreapta, ex.: Regatul Unit al Marii Britanii, India, Australia, Japonia, etc.)
Permisul trebuie sa aiba o vechime minima de 12 luni de la data obtinerii categoriei B.
La preluarea masinii trebuiesc prezentate in original permisul de conducere impreuna cu un act de indentitate si un card de credit.
Nu se accepta copie a permisului de conducere, dovada de circulatie sau permis de conducere expirat.

Sofer Aditional
Daca alte persoane intentioneaza sa conduca masina, acestea trebuiesc sa fie prezente in momentul inchirierii, pentru a fi adaugate in cadrul contractului de inchiriere.
Soferul aditional are aceleasi obligatii ca si soferul principal.
Documente necesare la preluarea masinii
Urmatoarele documente trebuiesc a fi prezentate la preluarea autoturismului :
act de identitate sau pasaport valabil
permis de conducere valabil
In cazul in care exista necesitatea unor verificari suplimentare, Blue Car Solution SRL isi rezerva dreptul de a solicita si alte documente si/sau date suplimentare (ex. bilet avion retur, confirmare cazare, etc.).

Metoda de plata
Clientul plateste integral la semnarea Contractului inchirierea masinii si a optionalelor, asigurarile obligatorii si optionale, depozitul si eventualele taxe suplimentare.
Tarifele nu includ: costurile carburantului, amenzile primite pentru incalcarea regulilor de circulatie pe drumurile publice si a legislatiei nationale in vigoare sau costuri rezultate in urma actiunilor Autoritatilor Locale vis-a-vis de Autovehiculul ce face obiectul acestui Contract, pe durata inchirierii. Plata integrala a acestor sume cade in sarcina Clientului.
Soferul principal trebuie sa detina un card de credit valid. Detaliile cardului de credit vor fi preluate in momentul inchirierii (numar card, data expirarii, cod CVV2/CVC).
Contravaloarea totala a inchirierii se factureaza in RON la cursul de vanzare EURO al Unicredit Tiriac Bank.

Returnarea vehiculului inainte de termen

In cazul returului inainte de termen se va emite un voucher pentru valoarea ramasa.
Voucher-ul poate fi folosit pentru plata partiala sau integrala a serviciilor de inchiriere in toate locatiile Blue Car Solution SRL si este valabil un an de la data emiterii.

Livrarea/returnarea autoturismului
Livrarea Autovehiculului se face la locul, data si ora stabilite de Client impreuna cu reprezentant Blu Car Solutions SRL si mentionate in formularul de rezervare.
Blue Car Solution SRL va ofera livrarea/returnarea autoturismului gratuit pe toata raza orasului Bucuresti.
Serviciul de livrare si returnare este disponibil la cerere si depinde de disponibilitatea personalului de la biroul de inchirieri Blue Car Solution SRL.
Solicitarile de livrare si returnare trebuie trimise cu cel putin 24 de ore in avans.
Autoturismele pot fi livrate gratuit in timpul orelor de program ( Luni – Duminica 08:00 – 20:00).

Taxe Suplimentare
Taxa de aeroport

Se percepe o taxa suplimentara pentru fiecare livrare/preluare de la Aeroportul Henri Coanda sau Aeroportul Baneasa in valoare de 15 euro/serviciu.

Inchirieri in afara orelor de program
La cerere si cu confirmarea prealabila, este posibil sa preluati sau sa returnati masina in afara orelor de program.
Se va percepe o taxa de 15 euro/serviciu pentru preluare/predare in intervalul orar 20:00 – 08:00 de Luni pana Duminica.

Taxa Dislocare
Returnarea autoturismului la un alt birou de inchiriere in Romania, intre orasele unde exista sedii sau parteneri locali Blue Car Solution SRL. Cererea va fi confirmata sau refuzata, in functie de disponibilitatea de dislocare a autoturismului solicitat.

Scroll Up
x

Cookie-uri: